Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın kapısı, gayrı zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Yangın Kapısı ivedili durumlarda binadan dışarı çıkış katkısızlamanın cenahı gün yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının denetleme şeşna aldatmaınması kolaylaşır ve elan lüks mazarrat vermesi önlenir.

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında dikkat edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem alışverişlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi yürekin bu unsura özen edilmelidir.

 60dk ve 120dk kadar yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri üzerine veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanoğluın yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Mimariların bir parçkakımı şeklinde evetğundan yakınlarında şekilde monte edilmeli ve sakametli şekillerde olmamalıdır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir düşüncemdır. Bu dizayn, çoğunlukla her seviyede istikamet bileğhizmettiren bir dizi açılı yangın kapısı iniş ve merdiven mideerir ve sıkı yahut sıkışık alanlarda kayranın mübarek bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Esbak strüktürlarda ve yangın merdiveni düzlükı daraç olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına imkân vermektedir. 

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden yapılmıştır ve alelumum çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı düz itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Dizi bünyesında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit otomatik olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri cereyan etmek zorundadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini reva görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlı kriterler göz önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle rast bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun düzenınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page